30 November 2013

Merajuk

























Biasalah orang hati sensitip, tegur sikit terasa, tegur sikit terasa. nak merajuklah apalah. haha. 
Tambah pulak bila TERpaksa kan?








12 comments:

  1. weh..kuatkan smgt..
    cikgu tu marah ko, ko marah dia balik..! hahaha..

    ReplyDelete
  2. Alalala....merajokpun macam comel je....hehehe....

    ReplyDelete
  3. Woah besh. Comel kartun tu. Hikhik

    ReplyDelete
  4. Baik habiskan amik lesen tu sekarang.. sbb sgt2 berguna.. kalau tak nanti akan ganggu masa nak sambung belajar nanti (kalau baru nak sambung)..

    Merajuk sampai panjat pokok nah.. oiittt oit turun piza dah hangit tuuhh..! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah dah nak mula dahh >_<"

      hangit? haha

      Delete
  5. Aku dulu setiap hari nak belajar kereta mesti berdebar. Tapi skang dah pass. Yeah! Best ke panjat pokok tu? Nak join jugak. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best! hari2 duk panjat. meh lah. jatuh bangun sendiri eh. haha

      Delete
  6. tetibe ada request friend FB dari en fauzhee. akak decline, boleh..? hihi..

    ReplyDelete
  7. Wahhhmerajok pon sampai panjat pokok ehhh...tapi kalau pokok tepi sawah memang heaven! Ada angin sepoi2 bahasa...

    ReplyDelete