08 November 2012

Pencabul Bermotorsikal !

Assalamualaikum .

Sekarang ni pencabul di Malaysia semakin meningkat dan bertambah ! bukan kata dekat bandar ja banyak , dekat kampung pun sama naik ja . Tambah-tambah lagi kalau dekat tempat yang sunyi .Dah tu jalan pulak sorang-sorang , percabul  tersohor tu tersenyum bangga ja ,dapat mangsa baru .



Tanpa kita sedar , tanpa kita perasan , masa kita alpa , masa kita tidak berhati -hati , masa kita seronok tersangat , gembira tersangat . Senang je kita nak kena .

Kalau jalan sorang-sorang dekat tempat sunyi tu lain lah . Ni tengah bawak motor pun boleh kena .

Ini kisah benar , tapi tak delah masuk paper ~ haha . 

Pencabul ni nak cari mangsa mana-mana , bila-bila masa ja boleh .

So , Perempuan hati-hatilah , pesanan untuk diri sendiri jugak . 

Kalau tidak akan jadi .. 

Macam ni lah ..



Tak guna pun kalau keluar air mata berdarah sekali pun . So ..

BERHATI-HATILAH :)

56 comments:

  1. berhati-hati di jalan raya. Ingatlah orang yg tersayang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hip hip hoorey ak yg pertama komen...

      Delete
    2. sebab ingat orang tersayang di jalan raya lah boleh kemalangan . haha .
      Err , pertama ? Tahniahh ! Terima Kasih :D

      Delete
  2. yeke...ooo tengs for the informtion

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Pepper Spray" sepatutnya menjadi satu keperluan zaman sekarang, banyak sex maniac, sekurang kurangnya pensil pun boleh jadik senjata mempertahankan diri, cucuk kat hidung pervert tuh!!! ^_^

      -Crack-

      Delete
    2. Owhh .. kah2

      Err .. cucuk kat hidung ? -_-


      Delete
    3. wahkakakakaka...yalor...cucuk pensil kat idung...kalo cucuk kat mata macam...err...-_-" kejam..

      Delete
    4. Err,, kenapa hidung , tak cantik nanti . hodoh je rasa .

      mata .. memang nampak kejam . -_-

      telinga je lah ! haha

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. betoi tu dik...kena hati2 sekarang nie...mcm2 leh jd di mana pun kita berada...TQ 4 ur advice :)

    ReplyDelete
  6. sebaiknya elakkan diri dari jalan bersendirian dan jalan di tempat sunyi..
    selagi boleh alak, kita elak. sayang diri kenalah pandai jaga.. :)
    betul tak cik pensil.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes2!

      sayang diri kenalah jaga diri :D

      Delete
  7. pencabul berkereta takdak ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. perogol berkereta ada . nak jumpa diorang ke ?

      Delete
  8. bahaya kat mana2 je skrg ni. kena lebih berhati2.

    ReplyDelete
  9. gantung la kadbod kat leher, "jangan cabul saya"..kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. err .. nant orang cakap ..
      "dia ni nak orang cabul dia ke ?"

      haha . lain pulak jadinya nanti .

      Delete
  10. betul...bahaya sekarang ni..jangankan motor..yg berjalan kaki pun ada..! =D

    ReplyDelete
  11. betul, kadang2 tengah tunggu bas kat bustop pun boleh kena -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ? kiranya ada ka takde orang , boleh jugak kena . haishh .

      Delete
  12. perempuan kena belaja silat/karate dgn seni2 pertahanan diri.. kekeke.. :D

    ReplyDelete
  13. amat lah ngeri manusia manusia skrg..huhu

    ReplyDelete
  14. Bawak spray dalam handbag...Hahaha :D

    ReplyDelete
  15. First time dengar pasal pencabul bermotosikal. Biasa dalam bas. Pffft.
    Semoga kita semua dilindungi Dia di luar sana ;)

    ReplyDelete
  16. zaman sekarang apa nak heran motto yg sesuai NOTHING IS MISSION IMPOSSIBLE eh?? ha ha ha... baik2 jer ko lau dah tau tempat tu merbahaya jang la plak suka suki lalu situ sorang2.. bahaya weh.. nasib baik tengah bwk motor.. klw tak harus ke semak kan... mohon hati hati ye.... pensil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . Ok mama . :D

      thanks , nasihat tu :)

      Delete
  17. orang sekarang dah hilang rasa malu or takut. sbb tu bebas buat apa saja yang dorang rasa nak buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul . mungkin sebab undang2 yng kurang kuat .

      sebab tu orang tak takut .

      Delete
  18. Uish? Menakutkan je. Kdg2 bagus gak jadik penakut ni. So kita takkan pernah nak jalan sorang2. Hahaa! Sebab tu laa masa zaman skola dulu pompuan nak gi toilet pun nak kena berteman. Bagus sebenanye amalan tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha .

      eh , yang berteman pergi toilet tu , sebab nak bersembang je .

      lagi pun toilet tu dalam sekolah je . eh , tapi benda ni boleh jadi kat mana2 ja kan ? so elokk lah kaalu buat macam tu . ahah .

      Delete
  19. bawa batu letak kat atas motor kalau nampak peragut rejam jer dgn batu tu...

    ReplyDelete
  20. pencabul?? haaaaaaaa...... tu yang aq tkut nak bawa motor malam2... biar tym siang2 pon aq takut jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencabul ni tak kira masa kak , mana ja ada -_-

      Delete
  21. bahaya2....kena berhati2...ada jugak kawan pernah kena...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err .. ada kawan pernah kena ?

      hati2 jugak tirah .

      Delete
  22. setuju...kene berhati-hati..

    ReplyDelete
  23. Best ke mencabul sambil bawak moto?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer try :p

      tu pun kalau nak kena hentam .

      Delete
  24. org jahat ada di mana2 saja...hati2 slalu

    ReplyDelete
  25. betol.. bukan pancabol. rompak pon same.. bukan umah banglo je jadi mangsa tau! umah kampong pon kena. ishk2..

    ReplyDelete