18 November 2012

Pencil Case CIK PENSIL

Assalamualaikum .


Tempahan Pencil Case ni datang dari blog Scarlett , dah banyak tempahan beliau dapat . Nanti boleh tengok dekat blog beliau. Selalunya kalau banyak tempahan yang diterima mestilah pelanggan berpuas hatilah kan ? kalau puas hati tu mestilah cantik dan berkenan dihati . ya dak ? >_<


Ok , asalnya beliau buat beg duit felt . Saja mintak buat pensil case . Harganya pulak taklah mahal mana pun . Lagi pun jahit sendiri kan . Harga Asal RM 10.00 :D



meh tengok ~








Saya mintak buat depan belakang . kena charge sikit . hehe







Dapat brooch ~ Tiba-tiba ada dalam tu 

>_<

Terima Kasih akak .







Kalau nak tengok lagi banyak hasil buatan akak  Scarlett O'Hara atau nak buat tempahan boleh dekat blog beliau atau Facebook

^_^


18 comments:

  1. wahhhh cumel!!! nak tempah jugak la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga total termasuk pos laju berapa kne ?

      Delete
  2. Cantik sgt-sgt tu jeww aku nak cakap.. klw pencil case ni org mahu aku ngorat eh?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  3. Cantiklah..!
    sesuai dengan cik pensil.. :)

    ReplyDelete
  4. memang peminat pensil la ni...

    ReplyDelete
  5. Olololo, comey pencil case tuh...nak tempah tapi takkan nak bawak pencil case ke opis, anak lambat lagik ke sekolah, ada nam taun lagik....akhirnya update jugak kamu ya...

    ReplyDelete
  6. erks..kalau tempah tapi xnak bayar boleh x? :|

    ReplyDelete
  7. Cantik lah cantik lah :D suke sgt :D

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Fisha..comel la hai pencil case dia >_< siap dgn ladybird,heh3.

    ReplyDelete
  9. Ziarah pagi dirumah sahabat,comel sekali pencilnya..salam ukhuwah dari INDONESIA.

    ReplyDelete
  10. comelnya jimat pun ye. bila nak hadiahkan saya sebijik?

    ReplyDelete