26 December 2012

My favorite blogger

Assalamualaikum .

Blog Vespa Buruk

Give Away ini dilancarkan oleh blogger Vespa Buruk , sapa yang join boleh hasil karya2 beliau yang cukup mantop ! lukisan dari beliau sangat menarik tambah-tambah dalam komik2 beliau .

Macam biasa , kaalu dalam setiap GA , Segmen , Contest mesti ada syarat2nya kan .  Untuk melengkapkan syarat ni , kena ..



Blog yang pensil suka .




Banyak tips2 yang ada dapat blog beliau , memang sesuai untuk diterokai oleh blogger2 . 



Berita2 terkini , hot2 semua ada sini . tak payah beli paper . HAHA




Meh memasak , macam2 ada sini . terliur je tengok , try tak nak . HEE





Yang terbaru , beliau ada buat pasal disable right klik , kalau rasa nak lindungi entry anda dari dicabuli , silakan . HAHA





Meh tengok , blog beliau ni , comel je . beliau lelaki . harap maklum , jangan terkejut . HEHE





Santan beliau terhad . beliau pun melukis juga .





#########################





 listkan 2 benda baik dalam blog beliau 



1 ) Tulisan and karya2 dalam blog tu vespa ni dah cukup cantik and menarik sesangat . mohon kekalkan dan teruskan .

2 ) Bagus ar speaking , walau kadang pensil tak berapa faham . HEHE




and benda yang perlu beliau ubah dalam blog . 




1 ) Rajin2 jenjalan , cuci mata dan otak . Blogwalkinglah blog2 dekat atas tu  , aktifkan berblog and melukis banyak2 !

2 ) Think positive . tak perlulah nak  hidup dalam keluhan melaut and kentut saja :p hidup ni seronok kalu kita pandai menghayati sebetulnya . HAHA


Oke tu ja . Kalau ada yang nak join sila klik sini . kalau tak nak jom tengok karya2 beliau dekat sini . kalau tak nak jugak , jom berkenalan dengan beliau dekat sini .



13 comments:

  1. erkk..nama aku xde..taknak komen la..kbye..hahahaha

    ReplyDelete
  2. err..dalam banyak2 list tu, aku cuma kenal copy paste jer..yg lain sume aku belum pernah sampai..kot..-_-"

    ReplyDelete
  3. Sape tak kenal Nick Nashram dengan Abg Fendy memang kuno lah!Cool blogger!!

    #nama aku bila nak naik ni? =.=""

    ReplyDelete
  4. link blog encik kopipes salah. masuk blog dapur tanpa sempadan.

    ReplyDelete
  5. alamak..refer pada komen Kelana Cinta, nampaknya aku ni kuno..kahkahkah

    ReplyDelete
  6. err...=.=' nnt ak belanja choki2

    ReplyDelete
  7. KAK BUI NAK BERKENALAN DGN MEREKA LAH..^_^

    ReplyDelete
  8. aku kenal kopi je.. Nick ape tu, aku kenal gitu2 je... kuno kuno.. hahahaha

    ReplyDelete
  9. aku kenal encik kopi sahaja, biasa jalan dekat blog dia jadk silent reader. hihi :D

    ReplyDelete
  10. asal nama akak xde ni?hahahaha tetibe

    ReplyDelete