06 May 2013

Cuit-cuit

Assalamualaikum..

Jangan sesuka hati cuit-cuit orang, ingat semua orang sama? semua perempuan sama?

Kalau orang tu tak dengar bila dipanggil pun cuit je lah dengan apa yang ada.

Kayu, batu pun boleh. Daripada jari you yang ... grr

Apa yang perlu dibuat kepada LELAKI yang tak reti nak hormat perempuan ni?


senang je jawapannya,






Kan dah lebam. Sakitlah kalau perempuan tu ada silat, taekwondo. 


20 comments:

  1. Salam.

    Ooo, lana pernah ada kawan2 lelaki jenis mcm ni. Just bagitau diorang kita tak selesa dgn tindakan tu. Dan this is last, jangan buat lagi.

    Cakap dengan nada tegas, eye contact dgn diorg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau yang tak faham bahasa tu. memang nilah jawapan nya . hikss

      Delete
  2. <--- tak pernah cuit2 mpuan *segan*

    ReplyDelete
  3. tadak pun pompuan yg nak cuit2 ankel.... grrrr...

    kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh pensil cuit dengan ranting kayu tak pun dengan biji batu XD

      Delete
  4. bhaha.. teringat "tok imam" yg suka duduk belakang akak kat kelas dulu panggil akak cemana. dia tolak kerusi yg akak duduk kuat-kuat kalau nak panggil.

    ReplyDelete
  5. orng zaman sekarang ni mmng ada yng cmtu.. tak tau la sebab terlalu slamber ke jenis tak hormat orng..

    *tambah sikit duit tabung cik pensil.. :)

    ReplyDelete
  6. hahaha,,itula..pakai suka hati je cuit2..

    ReplyDelete
  7. kn dah kena.. haha garang cik pensel :P

    ReplyDelete
  8. yg suka cuit tu potong jari dia..hahah

    ReplyDelete
  9. hahahahaha.. kasi tombok jea muke dia..

    ReplyDelete
  10. hahaha mcm tu bis la dia..

    singgah sini

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  11. tu akibat suka ambil kesempatan, padan muka dah kena.. hehe.. dah follow sini.. #687

    ReplyDelete
  12. cuit dengan kayu ke, pen ke, pensil ke tetap tak boleh..hehehehe.. tp kan pensil cos yg sy amik masa di U dulu, lelaki dengan perempuan setakat cuit tu xde makna.. peluk baru geng, laga2 pipi.. gila hancus.. jadi cabaran di U lebih tinggi dan seterusnya alam kerja.. perlu berhati2 dalam pergaulan..

    ReplyDelete