16 July 2013

Segmen 3 Doodle By Nurul Atiqah

6 comments:

  1. adakalanya best juga bila bersegmen:-) boleh tambah kenalan yang ada...:-)

    ReplyDelete
  2. ada tanya kan mcm mna kita nak tau kawan kita tu dah vote ke belum? kan ?
    caranya : cik pensil cari orang untuk VOTE gambar tu. Pastu terus inform
    atiqah di fb dan bagi link fb yang cik pensil cari orang tadi tu.
    nanti atiqah akan check dia VOTE atau tidak. Yang pastinya , siapa yang cari
    orang paling banyakkk , dia lah pemenang nya ! Haaa macam tu la ^^

    ReplyDelete
  3. mohon banyakkan n3 yang berkisar tentang sesuatu melainkan GA/ kontest ni sbb aku blurrr nak komen apa. haha

    ReplyDelete
  4. Maaf terlalu lambat untuk diumumkan siapa pemenangnya. And finally http://girlbloggie.blogspot.com/2013/12/pemenang-segmen-3-doodle-by-nurul-atiqah.html

    ReplyDelete